Nasz sernik z czekoladą jest niejednoznaczny, modny i niebanalny. Można go kochać, albo… kochać. Jest waniliowo- śmietankowy i czekoladowy jednocześnie. To jedno z najlepszych połączeń: belgijska czekolada i ser.
Z wyglądu przypomina torcik czekoladowy i dopiero pierwszy kęs zdradza obecność sera. Kremowa, rozpływająca się w ustach konsystencja, w połączeniu z czekoladowym smakiem, jest kwintesencją sernikowo-czekoladowych pyszności.
Atrakcyjny i duży wypiek – ponad 1 kg gotowego ciasta. Bogaty skład – 3 saszetki: do przygotowania czekoladowego spodu, masy serowej oraz czekoladowej lawy do zapiekania.
BRAK SERA W ZESTAWIE - konsument kupuje go sam (na przygotowanie ciasta wystarczy 0,5 kg zmielonego twarogu).
Wypróbuj nasz wyjątkowy sernik, który jest bardzo prosty w przygotowaniu, a efekt końcowy naprawdę Cię zaskoczy.
Przygotuj:
Do ciasta: 1 jajo, 50 ml oleju, 25 ml mleka
Do masy sernikowej: 3 jaja, 150 g margaryny, 500 g zmielonego twarogu
Do masy czekoladowej: 1 jajo, 75 g maragryny
Sposób Przygotowania:
Ciasto (spód sernika):
Masa sernikowa:
Masa czekoladowa (wierzch sernika):