Produkty

Produkty > Nowości

Muffiny czekoladowe brownie z kroplami czekolady

Ciasta jak z najlepszej cukierni. Modne i pożądane ciasta do samodzielnego przygotowania. Unikalne smaki, inspirowane cukierniami i nowoczesnymi blogami. Kompletny skład, wysoka zawartość kakao i czekolady.

Muffiny czekoladowe brownie z kroplami czekolady to jeszcze więcej czekolady, dzięki zawartości kakao i kropli czekoladowych. Wyjątkowy deser, któremu nikt się nie oprze.

Ty też możesz zostać wirtuozem deserów.

Mieszanka do domowego wypieku ciasta w proszku, zawierający następujące komponenty:

  • Mieszankę do przygotowania ciasta
  • Krople czekolady
  • 12 papierowych foremek

Produkt może zawierać: gluten, mleko, jaja, soję, orzechy, orzeszki ziemne nasiona sezamu.

  1. Nastaw piekarnik do temp. 180ºC (bez termoobiegu). Włóż papierowe foremki (12 szt.) do blachy do muffinek.
  2. Do wysokiego naczynia wsyp zawartość torebki z ciastem, dodaj jaja, mleko i olej. Miksuj przez ok. 1 min. na najwyższych obratach.
  3. Z torebki z kroplami czekolady odsyp 2 łyżki kropli. Dodaj do ciasta pozostałą ilość kropli czekolady i wymieszaj.
  4. Ciasto rozłóż równo do 12 foremek (ok. 2 łyżki ciasta) i posyp odłożonymi kroplami czekolady.
  5. Natychmiast wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz przez 19−20 min.