Firma
Produkty
Pieczenie
Przyprawy do ciast
Dodatki do ciast
Ciasta
Gotowe spody biszkoptowe
Desery
Budynie do gotowania
Kisiele do gotowania
Galaretki
Śnieżka
Desery instant
Kisiele instant
Budynie instant
Mleczny kubek
Łatwe ciacho
Kawy zbożowe
Kawa zbożowa Anatol
Kawa zbożowa Kujawianka
Kulinaria
Mieszanki żelujące
Dodatki do dań
Zupy w proszku
PRZEPISY sprawdź na
Menu
Firma
Produkty
Pieczenie
Przyprawy do ciast
Dodatki do ciast
Ciasta
Gotowe spody biszkoptowe
Desery
Budynie do gotowania
Kisiele do gotowania
Galaretki
Śnieżka
Desery instant
Kisiele instant
Budynie instant
Mleczny kubek
Łatwe ciacho
Kawy zbożowe
Kawa zbożowa Anatol
Kawa zbożowa Kujawianka
Kulinaria
Mieszanki żelujące
Dodatki do dań
Zupy w proszku
Szukaj
Polityka cookies
Przepisy
powróć do listy
Kawa Anatol
Poziom trudności: niski
Ilość porcji: 1
Czas wykonania: 0:05h
2 łyżeczki
kawy zbożowej Anatol klasyczna Delecta
200 ml wrzącej wody
Sposób przygotowania:
Wsyp 2 pełne łyżeczki kawy do kubka.
Zalej ok. 200 ml wrzącej wody.
Smak kawy można wzbogacić dodając mleko.
komentarzy /0/
Skomentuj
Dodaj komentarz
Imię i nazwisko / Nick:
Ocena:
Komentarz:
Dodaj